Skirt Cotton A Shape

                         ✿ SKIRT COTTON A SHAPE 



 ♥ SKIRT COTTON A SHAPE ♥
--------------------------------

Skirt ni memang best sangat tau..kakzai jenis tak pakai kain batik kat rumah..mmg selalu pakai skirt ni..selesa..tak panas langsung..

Masa dalam pantang pun kakzai pakai skirt ni..tak risau nak ikat kain batik..

Jomla try 1..pakai kt rumah..melawa depan suami..

Skirt ni kne pakai ngn baju labuh sbb kain jenis strech..kalau baju singkat nmpak shape pinggul..

RM30.00 

MATERIAL : COTTON STRECHABLE

FREE SIZE (S,M,L)

SANGAT SELESA,TIDAK JARANG,BERAT





UKURAN:

Labuh:40"
Pinggul: Boleh strech sampai 56"
Pinggang: boleh tarik sehingga 42"+- (ada kedut2 di pinggang)
Jenis kembang


Note: Apabila bahagian pinggul sudah tertarik byk...akan ada perubahan pada labuh


Contoh Testimoni: Ukuran pinggul 53",ketinggian 165cm..boleh pakai Skirt 'A' Line dengan selesa dan masih labuh.

UNTUK PULUHAN PILIHAN WARNA SILA KLIK DI BAWAH






RM 30.00
Terima kasih kerana berkunjung ke laman kami, Skirt Muslimah menyediakan skirt dengan rekaan terkini yang berkualiti dengan harga mampu milik.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan,
sila hubungi saya di:


Zaifa Adnan
Call/SMS/Whatsapp: +6013 • 990 • 0158
Facebook Page : Skirt Labuh Muslimah
Facebook : Huzaifah Bt Adnan
Email : zaifaa2010@yahoo.com.my

35 comments:

  1. How to ordder....black mermaid skirt....

    ReplyDelete
  2. boleh order lg x ni?

    ReplyDelete
  3. Ade tak pattern zig zag

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. patern ni royal blue ade lagi ker?? warna royal blue dengan warna dark blue sama je kan?? kalau xde dark blue ade skirt lycra warna dark blue tak??

    ReplyDelete
  6. Salam kak..nk tny skirt hitam mermaid kain lycra ada lagi ke kak..brp hrga dia kak..ni no sy 0123013862

    ReplyDelete
  7. Salam..kak skirt warna biru muda ada x?

    ReplyDelete
  8. Salam, urmm skirt ni yg jenis ketat ke?

    ReplyDelete
  9. Sis sy nk order skirt warna hitam, dark brown n dark purple. Sy dh message kak zai.

    ReplyDelete
  10. Salam, kalau nk order mcm mane?

    013-6411019

    ReplyDelete
  11. Kalau nak order cmana ya?

    ReplyDelete
  12. sy nk order...
    contact sy ye..
    0177422974- fisya

    ReplyDelete
  13. sis saya nak order 3 pcs brp ye..ni no saya 0174905002

    ReplyDelete
  14. nak warna hitam. ni nombo sy 0145282076-wasap

    ReplyDelete
  15. Nk warna dark purlpe.nmbr 0132839315

    ReplyDelete
  16. slm,,, skirt cotton A shape warna hitam ade lg?

    ReplyDelete
  17. Salam nak tnya skirt cotton A shape wrna grey ada lg x?

    ReplyDelete
  18. nak order warna turqoise gelap 0138524334

    ReplyDelete
  19. cotton A dark brown n blue black ada tak? 0138724961

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...sy ade tengok kt facebook ade free postage.available lg x? 0136636134

    ReplyDelete
  21. 012-638-1102 ada stok lg utk wrn hitam tak...zai

    ReplyDelete
  22. 012-638-1102 ada stok lg utk wrn hitam tak...zai

    ReplyDelete

Sila tinggalkan no telefon anda untuk kami hubungi!! Thanks

 
Copyright © Skirt Muslimah Online | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in