Skirt Office A Shape




Profesional Look for office use!

Nak ke office pun kena smart kan..baru confident..ni kakzai masukkan stok skirt khas untuk ke office.

Material: Silky Moss Crepe

Lining: No lining (thick)

Size: S to XL

CIRI-CIRI : 

Material high quality moss crepe kt luar dan silk kat bahagian dalam.
Rasa selesa sgt walaupun berpeluh..tak panas..
Ada poket dua-dua belah kiri kanan.
A cut tau..memudahkan nak jalan..

HARGA : RM99.00
Postage : RM7.00/9.00


AVAILABLE COLOUR :
BLACK
DARK BROWN
LIGHT BROWN
NAVY BLUE
DARK MAROON
GREY
WHITE
TURQOISE


Terima kasih kerana berkunjung ke laman kami, Skirt Muslimah menyediakan skirt dengan rekaan terkini yang berkualiti dengan harga mampu milik.

Sekiranya ada sebarang pertanyaan,
sila hubungi saya di:


Zaifa Adnan
Call/SMS/Whatsapp: +6013 • 990 • 0158
Facebook Page : Skirt Labuh Muslimah
Facebook : Huzaifah Bt Adnan
Email : zaifaa2010@yahoo.com.my

0 comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan no telefon anda untuk kami hubungi!! Thanks

 
Copyright © Skirt Muslimah Online | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in